Νοσοκομείο Πύργου: Το έσκασε "ύποπτο" κρούσμα κορονοϊού - Tι δηλώνει ο Διοικητής - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

Νεότερη Ενημέρωση: Νεφροπαθής που είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο Πύργου για αιμοκάθαρση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το άτομο που το έσκασε από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ ως "υποπτο" κρούσμα κορονοϊού.

Κατά την διαδικασία εντοπίστηκε από τους ιατρούς πως είναι εμπύρετος και του ζητήθηκε να μεταφερθεί σε χώρο απομόνωσης για να υποβληθεί σε τέστ για τον κορονοϊό. Κατά πληροφορίες υπέγραψε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε!

Το συμβάν σύμφωνα με το patrisnews.com, επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Χριστόπουλος και δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Όντως υπήρχε περιστατικό ασθενή να μην θέλει να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά από κει και πέρα το νοσοκομείο δεν είναι φυλακή. Δεν είμαστε δεσμοφύλακες εμείς. Από κει και πέρα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αναζητείται».

Πρώτη Ενημέρωση: Άνδρας που έχει χαρακτηριστεί ώς "ύποπτο" κρούσμα κορονοϊού αναζητείται από την Αστυνομία στην πόλη του Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν του ζητήθηκε από τους ιατρούς, να μεταφερθεί σε χώρο απομόνωσης προκειμένου να ελεγχθεί για κορονοϊό, το έβαλε στα πόδια.

Το περιστατικό συνέβη αργά το μεσημέρι της Παρασκευής. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ