ΝΕΠ: Oι τραυματισμοί sτέρησαν την διεκδίκηση μεταλλίου των Τσιμάρα και Μπιτσάκου

Η ΝΕΠ ολοκλήρωσε με την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων τις φετινές της υποχρεώσεις της στα ηλικιακά πρωταθλήματα σε μια χρονιά που πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών.

Όμως ήταν άτυχη στα πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων αφού πλήρωσε τους τραυματισμούς της Ευφροσύνης Τσιμάρα που δεν έπαιξε με τις κορασίδες και της Μαργαρίτας Μπιτσάκου που ένα πρόβλημα στο δάκτυλο του χεριού της δεν της επέτρεψε να παίξει σε κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα νεανίδων.

Και όπως τόνισε ο προπονητής των γυναικείων τμημάτων της ΝΕΠ Δημήτρης Μπιτσάκος «Θα μπορούσαμε αν δεν υπήρχαν αυτοί οι τραυματισμοί να είμαστε στην διεκδίκηση μεταλλίων τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεανίδες.

Όμως η προσπάθεια συνεχίζεται  και για εμάς υπάρχει μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά». 

Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε στις προπονήσεις της εθνικής νεανίδων στον Άγιο Κοσμά αφού θέλει να είναι στην αποστολή για το πανευρωπαικό πρωτάθλημα νεανίδων που θα γίνει τον Βόλο 1-8 Σεπτεμβρίου ενώ αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δάκτυλο του χεριού της θα αγωνιστεί 16-18 Αυγούστου με την εθνική στο τουρνουά πόλου «Πύθεια Καπ» που θα γίνει στην Ιτέα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ