Θανάσης Νταβλούρος: «Δύναμη μου οι πολίτες»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

 «Εκείνο που θα ήθελα να πω στους πολίτες είναι να προσέλθουμε στις κάλπες, μην παρασυρθούμε με τη βεβαιότητα νίκης της ΝΔ.Όσοι πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική αλλαγή, να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία και την κάλπη.Και όσοι κάνουν την επιλογή του ψηφοδελτίου της ΝΔ, να  κρίνουν και να αξιολογήσουν με βάση την προσφορά του κάθε υποψηφίου στην παράταξη μας και στην κοινωνία».

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος,  στις περιοδείες που πραγματοποίησε την Πέμπτη στην Αιγιάλεια και χθες στις συνοικίες της Πάτρας, καθώς και σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο κ. Νταβλούρος  απευθυνόμενος στους πολίτες της Αχαϊας με τους οποίους συνομίλησε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό του.

« Δύναμή μου είναι οι πολίτες. Ολα αυτά τα χρόνια, τη φωνή τους εκφράζω, τη φωνή των ανθρώπων της βιοπάλης. Θέλω να πιστεύω ότι στάθηκα επάξια ως εκπρόσωπός τους, στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, αλλά και ως πολιτευτής, κοιτώντας τους  πάντα στα μάτια . Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορούμε να εργαστούμε για την ανόρθωση της χώρας, επεσήμανε και κατέληξε: «Από αυτή τη μάχη για την πατρίδα δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Δώστε με την ψήφο σας τη δύναμη στην επόμενη κυβέρνηση του τόπου να κάνει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, τις τολμηρές αλλαγές, με όπλο τη μαζική λαϊκή νομιμοποίηση. Για να μπορεί να επικαλείται τη βούληση του ελληνικού λαού εντός και εκτός συνόρων, στις δύσκολες αποφάσεις που έχει μπροστά της».

ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Ο κ. Νταβλούρος στην Αιγιάλεια είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκατοντάδες  πολίτες, τόσο στην περιοδεία του, στην αγορά της πόλης,όσο και στο πολιτικό του γραφείο, στην οδό Κλεομένους Οικονόμου. Επίσης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Υποδιεύθυνση και το εκλογικό περίπτερο του κόμματος, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιάλειας, Βασίλης Σταθακάρος.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ