Ανοικτή επιστολή παρέμβαση για τα τεκταινόμενα στην ΕΑΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγαπητέ πρόεδρε της Ε.Α.Π.

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολή μας, και λαμβάνοντας αφορμή από τις δηλώσεις του προέδρου της Ε.Α.Π. στην εφημερίδα Matchnews ότι: «Οι ενέργειες της Ε.Α.Π. σηματοδοτούν μόνο την αναγέννηση…» θα θέλαμε να ενημερώσουμε, τόσο τη φίλαθλοι κοινωνία, όσο και  τους επί σειρά ετών  απόντες από το σύλλογο, ανιστόρητους και ασεβείς, ανύπαρκτους κοινωνικά και ρεβανσιστές, μπασκετικούς, κατ’ ευφημισμό παράγοντες της σημερινής Δ.Ε.

Η αναγέννηση του συλλόγου που επαγγέλλεται στην εφημερίδα, καθώς και στην πρόσφατη συνάντηση με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., την είχαμε προγραμματίσει εμείς πολύ νωρίτερα  στο βόλεϊ.

Κατορθώσαμε από το μηδέν, χωρίς να υπάρχουν χρήματα και κανένας παίκτης στο σύλλογο, να αναγεννήσουμε το αντρικό και γυναικείο βόλεϊ, να δουλέψουμε στις υποδομές με υπομονή και επιμονή, δημιουργώντας μια καινούργια ομάδα ώστε να ανέβει και να πρωταγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία.

Πετύχαμε οι αθλητές μας να είναι μέλη των εθνικών ομάδων, με την πολυπληθέστερη πανελλαδικά συμμετοχή αθλητών, από όλες τις ομάδες της Ελλάδας στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Να σε ενημερώσουμε δε ότι, τα αναπτυξιακά μας τμήματα συμμετείχαν στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων με κατακτήσεις μεταλλίων με αποτέλεσμα οι μικροί αθλητές μας πάρουν και μόρια για την εισαγωγή  τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Τα αδιάψευστα αυτά γεγονότα αναιρούν την ατυχή δήλωση σου στο Matchnews που αναφέρεις: «Δυστυχώς, διαχρονικά το τμήμα δεν έτυχε της ανάλογης προσοχής, με αποτέλεσμα σήμερα «απογυμνωμένο» από νέους αθλητές, να μην μπορεί να συνεχίσει στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις».

Είναι ξεκάθαρο ότι οι όποιες ενέργειές σας, είχαν σκοπό όχι την αναγέννηση αλλά τον αφανισμό του αντρικού τμήματος, ένας στόχος που αποτέλεσε προτεραιότητα εξ’ αρχής της σημερινής διοίκησης, σε αντίθεση με τις προηγούμενες που στήριξαν ισότιμα όλα τα τμήματα.

Το αφήγημα ότι «Δίνουμε έμφαση στα αναπτυξιακά τμήματα και δημιουργούμε μία ισχυρή ομάδα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής» είναι μία πολύ ωραία δικαιολογία και υποκριτική αλλά για αφελή άτομα.

Διότι είναι υποκρισία να επικαλείσαι ότι δεν υπάρχουν αθλητές, καθώς εάν πραγματικά ήθελες, θα μπορούσε η Ε.Α.Π. να συμμετάσχει στο Ανδρικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. τουλάχιστον με την εφηβική της ομάδα, με ελάχιστο κόστος μετακινήσεων και διαιτησίας να υπολείπεται των 1.000€.

Όμως για 1.000€ και όχι για 15.000€ που επικαλέστηκες στην Γ.Σ., καταργείς την Ιστορία και το Πρώτο τμήμα του συλλόγου, που έφερε διακρίσεις, επιτυχίες και σκέπασε το γήπεδο της Ε.Α.Π.

Όσο αφορούν για τα οικονομικά, σε καλούμε να παραβρεθείς στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., να παρουσιάσεις τις απόψεις σου παρουσία τους, ώστε να πέσει και ο μύθος του χρέους της Ε.Α.Π. το οποίο δεν αμφισβητούμε, αλλά ουδεμία σχέση έχει με εμάς, καθώς και να απαντήσεις, στα στοιχεία που θα παρουσιάσουμε για τους πραγματικούς λόγους της παραίτησης μας.

Καθώς επίσης να αιτιολογήσεις, τα λεγόμενα συνεργατών σου που θίγουν, ηθική, τιμή, υπολήψεις και οικογένειες, ανθρώπων που έχεις συνεργαστεί και έχουν προσφέρει στην Ε.Α.Π., και δυστυχώς ανέχεσαι.  

Γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…….,

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,

ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ.

Διορισμένα μέλη στην Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Α.Π.,

Με την Υπ’ αριθμ. 819/2017 απόφαση

του Μονομελές Πρωτοδικείου Πατρών.

 

Διαβάστε επίσης