Στη Νάπολι κι επίσημα ο Κώστας Μανωλάς

Μετά από μία πενταετία στη Ρώμη ο Κώστας Μανωλας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι, καθώς η ομώνυμη ομάδα αποτελεί κι επίσημα τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Έλληνας αμυντικός τα βρήκε σε όλα με τους «παρτενοπέι», που νωρίτερα είχαν έρθει σε συμφωνία με τους «τζιαλορόσι», κι έτσι θα δηλώνει από εδώ και στο εξής κάτοικος του ιταλικού νότου.

Τη μετακίνηση του 28χρονου στόπερ στη Νάπολι γνωστοποίησε πρώτη η πρώην πλέον ομάδα του, η οποία αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό video τον Μανωλά, ευχαριστώντας τον για τα πέντε χρόνια προσφοράς του στον σύλλογο.

Το συμβόλαιο του Μανωλά, ο οποίος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τη Νάπολι θα είναι πενταετούς διάρκειας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να λαμβάνει περιπου 4 εκατ. ετησίως.

Από την πλευρά της η Ρόμα θα βάλει στα ταμεία της από την πώληση του Έλληνα στόπερ ένα ποσό γύρω στα 36 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα έμψυχα ανταλλάγματα της συμφωνίας των δύο ομάδων θα συμπεριληφθεί ο Αμαντού Ντιαβαρά, ο ο οποίος θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο με αυτό του Μανωλά.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας άσος πήρε μεταγραφή στη Ρόμα από τον Ολυμπιακό το 2014 και αποτέλεσε για μια πενταετία βασική μονάδα της αμυντικής της γραμμής του συλλόγου της «Αιώνιας πόλης».

Διαβάστε επίσης