Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την Πογκόν Στσέτσιν στο πρώτο του φιλικό

Ισόπαλος 1-1 ήρθε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του φιλικό επί πολωνικού εδάφους με την Πογκόν Στσέτσιν, με τον Γιάννη Μασούρα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πέραν του ότι πέτυχε (65’) το τέρμα των «ερυθρόλευκων», ο νεαρός δεξιός μπακ ήταν μακράν ο κορυφαίος σε διάρκεια παίκτης της ομάδας του, που είχε σε καλή κατάσταση τον Ματιέ Βαλμπουενά για ένα διάστημα. Οι Πειραιώτες φανέρωσαν αδυναμίες -όπως είναι λογικό λόγω της εποχής- και η πιο σημαντική είναι οι αρκετές φάσεις που δέχθηκαν με σέντρες, αν και αγωνίστηκαν με υψηλόσωμα στόπερ.

Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός - Πογκόν Στσέτσιν
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Μπα, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Σολδάνο

ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΤΣΙΝ: Στίπιτσα, Στετς, Ζεχ, Τριανταφυλλόπουλος, Νούνες, Ποντστάβσκι, Κόζουλι, Ντρίγκας, Κοβάλτσικ, Φράτσακ, Γκουαροτσένα

* Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πέδρο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Ποντένσε, Μαρτίνη, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Γκερέρο και Ντουρμισάι αντί των Βαλμπουενά, Τσιμίκα, Αβραάμ, Μπα, Κάιπερς και Σολδάνο.

* Ο Σουρλής πήρε τη θέση του Γκιλιέρμε στο 67'.

* Στο 62ο λεπτό ο τεχνικός της Πογκόν άλλαξε όλη την ομάδα, ρίχνοντας στο ματς τους εξής έντεκα: Μπούρστιν, Μπαρτκόβσκι, Παβλόβσκι, Λασίτσκι, Ματίνια, Σμολίνσκι, Κοζλόβσκι, Λιστκόβσκι, Χόστικα, Βεντριχόβσκι, Μπενγιαμίνα.

* Στο 81ο λεπτό ο Μπενέντιτσα πήρε τη θεση του Βεντριχόβσκι.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/o-olympiakos-emeine-sto-1-1-me-tin-pogkon...

Διαβάστε επίσης