Η ΑΕΚ έπιασε από τον «λαιμό» τον Προμηθέα Πατρών- 88-60 το σκορ

Η ΑΕΚ έπιασε από τον «λαιμό» τον Προμηθέα από τα πρώτα λεπτά, έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και χωρίς να χάσει τον έλεγχο σε κανένα σημείο του αγώνα πήρε μια από τις πιο άνετες νίκες της στη φετινή σεζόν, δείχνοντας κάτι από εικόνα… προ τραυματισμού Ματσιούλις!

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι είχαν κίνηση σε άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν τον Προμηθέα να πάρει καμία εύκολη μπάλα και κατάφεραν να επιβληθούν κατά κράτος, κόντρα σε έναν Προμηθέα που έμεινε στους… πανηγυρισμούς του Game 2 στην Πάτρα και εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ κατώτερος των περιστάσεων. Και όλα αυτά με έναν Γκέιμπ Γιορκ που έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ.

Ο Αμερικανός ήταν απολαυστικός, εκτέλεσε την άμυνα της ομάδας του Μάκη Γιατρά όπως ήθελε και έδωσε τον τόνο στην επίθεση της ΑΕΚ. Από… κοντά και ο Βινς Χάντερ, ενώ εξίσου σημαντική παρουσία είχαν οι Τζέιμς και Θίοντορ.

Η ΑΕΚ με τη νίκη αυτή έφτασε στο 2-1 στη σειρά των ημιτελικών και έρχεται την Τετάρτη (05/06, 21:00) στην Πάτρα για να τελειώσει τη σειρά, την ίδια στιγμή που ο Προμηθέας θέλει να κάνει το 2-2 και να στείλει τη σειρά σε 5ο και καθοριστικό παιχνίδι.

Πηγή: sdna.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ