Πάτρα: Χάλκινος ο Αθανάσιος Ίλικος του Α.Σ.Σ.Α

Ακόμα μία διάκριση για τον Α.Σ.Σ.Α. στο Ναύπλιο
Ο αθλητής του Α.Σ.Σ.Α. Ίλικος Αθανάσιος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (τρίτος από αριστερά)

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε για ακόμα μία φορά ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Αχαΐας, κατά τη διοργάνωση του Αγώνα Κλειστού Χώρου Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου Α΄ και Β΄ Αγωνιστικής Κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας του Δήμου Ναυπλιεών.

assa2.jpg

Η διάκριση για τον Α.Σ.Σ.Α. ήρθε από τον αθλητή του Συλλόγου Ίλικο Αθανάσιο, ο οποίος αγωνίστηκε στην Α΄ Κατηγορία Σύνθετου Τόξου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καταφέρνοντας να διακριθεί ανάμεσα σε αθλητές από όλη την Ελλάδα. 

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το 2019 άρχισε για εμάς με διακρίσεις, καταδεικνύοντας το γεγονός πως οι αθλητές του Α.Σ.Σ.Α. είναι έτοιμοι και αυτή τη χρονιά να κρατήσουν την παράδοση του Συλλόγου και να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Για ακόμα μία φορά ο Α.Σ.Σ.Α. εκπροσωπήθηκε επάξια σε αγώνα εκτός των ορίων του νομού Αχαΐας. Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες, με σεβασμό και αγάπη στο άθλημα της τοξοβολίας», υπογράμμισε ο Χρήστος Κουρνούτος, πρόεδρος του Α.Σ.Σ.Α. και προπονητής της ομάδας

  Σημειώνεται ότι η ομάδα του Α.Σ.Σ.Α. καταφέρνει κάθε χρόνο να διακριθεί σε αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις. 

 Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ιστορία και τις διακρίσεις του Α.Σ.Σ.Α. μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: @assapatra.