Πάτρα: Εθελοντική Αιμοδοσία "ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ»

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών,  το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, από 10:00πμ έως 13:00. «Στο Σπίτι του Ηπειρώτη» (Μουρούζη 14-16 1ος όροφος)
Η εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί την πιο μεγάλη, την πιο ασύγκριτη αλτρουϊστική πράξη αλληλεγγύης του ανθρώπου προς τον (συν)άνθρωπο. Μια προσφορά τόσο ανώδυνη αλλά και τόσο χρήσιμη. Η προσφορά αίματος είναι χρέος όλων μας.
Στόχος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών είναι εκτός από  το να υποστηρίξει τα μέλη και τους φίλους του, όταν προκύψει ανάγκη κάλυψης σε αίμα, να ευαισθητοποιήσει για την ανάγκη και την αξία αυτής της δράσης, καθώς η εθελοντική αιμοδοσία είναι κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού ενός λαού. 
Σήμερα δίνεις αίμα για κάποιον άλλον, αύριο μπορεί εσύ να είσαι ο κάποιος άλλος. Κάντο σήμερα για τον άλλο και κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα αύριο, τόσο απλά.
Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής συλλογικής κοινωνικής δράσης, προσκαλούμε όλους όσοι θέλουν να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη στο συνάνθρωπο να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία του Συλλόγου μας με το να δώσουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και λίγο από το αίμα τους, σώζοντας ζωές μέσα από τις φλέβες τους.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ