Ιωσήφ Ιωσηφίδης: Ο "νταλικέρης" του Τζόκερ στο tempo24! "Οι ταμπέλες δεν με αφορούν" - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τί λέει για τις διαφημίσεις και τη συμμετοχή των ηθοποιών

Από "τζάκι" δεν είναι, αλλά είναι σίγουρα, ένας από τους χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Πρόκειται για τον Ιωσήφ Ιωσηφίδη, που πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική διαφήμιση του Τζόκερ. Με σπουδαία μέχρι σήμερα καλλιτεχνικά βήματα, ο Ιωσήφ αγαπά πολύ το θέατρο, αλλά έχει πάρει μέρος όμως και σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ. Το ταλέντο του γεννά συνέχεια προοπτικές και εμείς τον παρακολουθούμε σε μια ανοδική πορεία, ευχόμενοι να ανέβει ακόμη πολλά σκαλιά. 

Συνέντευξη στη Βίκυ Αθανασοπούλου 


- Είσαι από τζάκι;

Είμαι από μια πολύ όμορφη ,αγαπημένη και δεμένη οικογένεια της Νάουσας

- Έχεις οδηγήσει ποτέ νταλίκα;

Δεν έχω οδηγήσει ποτέ στη ζωή μου νταλίκα.Πρώτη φορά ήταν στη διαφήμιση που την οδήγησα κανονικά και ομολογώ όταν της πήρα τον αέρα το απόλαυσα.


- Η πορεία σου μέχρι σήμερα γνωστή, ανοδική και βραβευμένη μάλιστα! Επειδή δεν είναι η πρώτη διαφήμιση που σ έκανε το πρόσωπο της ημέρας, εκτιμάς ότι η "δύναμη" του "κουτιού" είναι μεγαλύτερη από τη σκοτεινιά του θεάτρου;

Οπωσδήποτε το 'κουτί' ακόμα και σήμερα έχει μεγάλη δύναμη.Μπαίνει κατευθείαν στο σαλόνι του άλλου που εκείνη τη στιγμή ξεκουράζεται στο σπίτι του ή κάνει δουλειές.Βέβαια οι νεότερες γενιές αλλά και μεις ακόμα και οι παλιότεροι έχουμε βάλει στη ζωή μας τα 'έξυπνα κινητά' τα τάμπλετ' κτλ που παίζουν πια καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας.Αν με ρωτήσετε τι προτιμάω θα σας πω τις θεατρικές αίθουσες,αλλά θα σας πω επίσης ότι και το "κουτί" είναι μέρος της δουλειάς μας και μάλιστα όταν γίνεται καλά, είναι απόλαυση.

 

 


- Θυμάμαι παλιά, ότι οι ηθοποιοί στραβοκοίταζαν όσους έπαιζαν σε διαφημίσεις. Τώρα σας βλέπουμε όλους σχεδόν στο χώρο των προωθητικών ενεργειών. Τί έχει αλλάξει;
 

Αυτό γινόταν τα αρκετά παλιότερα χρόνια.Είμαι της άποψης ότι αν κάτι γίνεται με δουλειά,μεράκι και ειλικρίνεια είναι ποιοτικό,ακόμα και η διαφήμιση. Σίγουρα οι νεότερες γενιές έχουμε άλλο σκεπτικό.Είναι και το οικονομικό στη μέση βέβαια. Γενικότερα πάντως οι ταμπέλες δε με αφορούν.

- Δεν σε ρωτάω, τώρα τί κάνεις, αλλά πόσα και πού;

Αρχές Δεκέμβρη ξεκινάμε στο Θεσσαλικό Θέατρο,στη Λάρισα την παράσταση 'Το χώμα βάφτηκε κόκκινο',σε σκηνοθεσία της Κυριακής Σπανού, ενώ λίγο αργότερα τον Δεκέμβρη επαναλαμβάνουμε στο θέατρο 104 στην Αθήνα την παράσταση 'Διγενής Ακρίτης,στα όρια',σε σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη μια παραγωγή της ομάδας ΓΚΑΦ , μια δουλειά που αγαπάμε πολύ.Τον Μάρτη η καινούρια παραγωγή των ΓΚΑΦ θα είναι ο 'Παίχτης' του Ντοστογιέφσκι,σε σκηνοθεσία της Σοφίας Καραγιάννη ,στο θέατρο 104.

- Η Πάτρα σ αγαπάει και το ξέρεις αυτό, λες να κατηφορίσεις καθόλου καλλιτεχνικώς;

Η Πάτρα είναι μια πόλη αγαπημένη,μια πόλη όπου έχω πάρα πολλούς καλούς φίλους. Για παράσταση έχω πολύ καιρό να κατέβω, από τη 'Βίβλο',οπού πραγματικά δεν ξέραμε πότε να σταματήσουμε τις παραστάσεις(παίρναμε συνέχεια παρατάσεις),τόσο μας αγκάλιασε ο κόσμος. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια να έρθω με κάτι, αλλά είμαι συνέχεια σε επαφή με τους ανθρώπους εκεί οπότε όλα είναι πιθανά κάποια στιγμή αργότερα.


- Σ ευχαριστώ πολύ για την κουβέντα μας. Πάντα επιτυχίες!

Κι εγώ ευχαριστώ.Πάντα χαίρομαι τις συζητήσεις μας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ