Το Μεσολόγγι στον τελικό 4-0 τον Άρη

Η ανωτερότητα της ομάδας του Μεσολογγίου ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης απλά έλειπε το κερασάκι από την τούρτα που ωστόσο καθυστέρησε ένα ολόκληρο ημίχρονο και όταν αυτό ήλθε κανένας ούτε και οι 50 περίπου φίλαθλοι του Αρη που είχαν δημιουργήσει μια εκρηκτική αλλά ευχάριστη και αθλητικότατη ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να διανοηθεί αποτέλεσμα διαφορετικό από την πρόκριση της ομάδας του Μεσολογγίου..

Το 4-0 φαντάζει πολύ μικρό αν αναλογιστούμε τις αμέτρητες ευκαιρίες που χάθηκαν ακόμη και από το πρώτο λεπτο της συναντησης ..ήταν φανερό ότι ο ευνοικός αέρας θα αποτελούσε τροχοπέδη στις μετέπειτα νικήτριες και ψευδαίσθηση στην ομάδα του Άρη ..που πίστευε οτι παίρνοντας  τον αέρα θα επιβάλει το παιχνίδι του..

Όμως έγινε ακριβώς το αντίθετο Βάτσικα Γιαννακά Μαρκουτσά στο κέντρο και μπροστά εβγαλαν όλο το ποδοσφαιρικό ταλέντο τους που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από άνδρες ενώ η άμυνα με επικεφαλής την Ευθυμίου δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της σταθερότατης !

Έτσι τα γκόλ ήρθαν βροχή απο τα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου και είναι χαρακτηριστικό ότι στο 65′ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθέι στο 3-0 από γκόλ της Βάτσικα(2) και Γιαννακά ενώ το έκλεισε σε 4-0 η Μαρκουτσά στην εκπνοή!!

Ηταν φανερό ότι ό προπονητής των νικητριών Γιάννης Γουλής είχε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια τον παιχνιδι του Άρη μπλοκάροντας τα ατού της αντιπάλου και δημιουργώντας ρήγματα στα αδύνατα σημεία της..

Ενα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι η παρουσία μόλις 13 παικτριών στην αποστολή αλλά αυτό δεν φάνηκε αντίθετα τονωσε ποιό πολύ το ηθικό που πίστεψαν περισσότερο στη νίκη!

Έπαιξαν Παναγιωτοπούλου Γατσουλιά Παπαδημητρίου Κ Ευθυμίου Κούστα Σ Παπαδημητρίου Φ Κούστα Ε Γιαννακά Βάτσικα Μαρκουτσά Παπαδογεώργου  Γρίβα Φουντούλη..

Ετσι το Μεσολόγγι θα παίξει στον αυριανό τελικό με τα τρίκαλα που κέρδισαν στα πέναλτυ την Αγία Παρασκευή με 2-1 ενώ ο κανονικός αγώνας είχε τελειώσει ισόπαλος 2-2 !!

Η πρόκριση στον τελικό άνοιξε την όρεξη στους Μεσολογγίτες που ετοιμάζουν εκστρατεία στο Βόλο για συμπαράσταση οι πληροφορίες μιλάνε για πούλμαν και αρκετα ιχ ενω και χθες υπήρχαν αρκετοι φίλοι της ομάδας..

Να πούμε το αυριανό παιχνίδι θα αρχίσει στο ΕΑΚ του Βόλου στις 19.00 !!

www.pameathlitika.gr

Διαβάστε επίσης