Πάτρα: "Ο Άνθρωπος του Μόχθου» - Χορόγραμμα στον κήπο του Σκαγιοπουλείου

Tο Δ.Σ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και πιο συγκεκριμένα το φωτογραφικό του τμήμα ανέλαβαν φέτος την πρωτοβουλία να τιμήσουν τον «Άνθρωπο του Μόχθου».

Υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου φωτογράφου Κώστα Γεωργόπουλου (ΒΕΝ), τα μέλη του τμήματος "αιχμαλώτισαν" στον  φακό τους, πτυχές  της  καθημερινότητας και έβαλαν στο κέντρο της προσοχής μας, τον άνθρωπο δημιουργό, τον άνθρωπο που χτίζει ότι βλέπουμε γύρω μας και που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του.

Η έκθεση φιλοξενείται στα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά στην οδό Δημ. Γούναρη και Νικήτα και τα εγκαίνιά της έλαβαν χώρα την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018.

Συμμετέχουν οι:

Αναγνωστοπούλου Ρούλη, Αναστασόπουλος Παναγιώτης, Αρβανίτη Παναγιώτα,  Γεωργόπουλος Κώστας (Β.Ε.Ν.), Καραπαναγιώτης Δημήτρης, Καρλή Νίκη, Μητροπούλου Βίκυ, Οικονομόπουλος  Θράσος, Παναγοπούλου  Ανδρονίκη, Παπάζογλου Χαράλαμπος, Ρεβύθη Ανθή  (Κλεάνθη), Τερέζη Αλεξάνδρα, Φωτοπούλου Αλεξία.

Στο μεταξύ την Τετάρτη 13/6/2018 στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2018 του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, θα παρουσιαστεί το Χορόγραμμα με τίτλο «Ο Άνθρωπος του Μόχθου» που αποτελεί μία παραγωγή του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και περιχώρων. Η παράσταση  θα δοθεί στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος στις 21.30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η ενότητα «Ημέρες Σκαγιοπουλείου» του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας θα συνεχιστεί την Πέμπτη 14/6/2018 στον ίδιο χώρο στις 21.30 με παιδικές δράσεις, χορό λάτιν και την χορωδία Belle Epoque. Eπίσης η είσοδος θα είναι ελεύθερη.