Οι Πατρινοί «Ερημιτζίδες» πήγαν στο Ρουκ Ζουκ και ... σάρωσαν κερνώντας και μαυροδάφνη

Νέοι, ωραίοι και προπαντός… εύστροφοι. Πέντε Πατρινοί κατάφεραν να μπουν στις τοπ ομάδες του τηλεοπτικού παιχνιδιού Ρουκ Ζουκ και να σαρώσουν πέντε σερί παιχνίδια, όσα ακριβώς επιτρέπονται από τον κανονισμό, κρατώντας την έκπληξη για το τέλος όπου κυριολεκτικά έκαναν το… θαύμα τους.

Ο λόγος για τους «Ερημιτζίδες», που απέδειξαν ότι η Πάτρα τα… σπάει και τηλεοπτικά και «μαρσάρει» για τον τελικό με υψηλές ταχύτητες.

Πρόκειται για μια ομάδα καλών φίλων, τον γραφίστα Νίκο Πατρώνα, τον οικονομολόγο Απόστολο Μήτρου, τον  στρατιωτικό Νίκο Μήτρου, τον τεχνικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Παναγιώτη Κουτρόπουλο και τον λογιστή- ρεσεπσιονίστ Άγγελο Χριστόπουλο, οι οποίοι έφυγαν από το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι με το ποσό των 8.100 ευρώ κερδίζοντας πέντε στα πέντε παιχνίδια και παίρνοντας τις 5.000 στο τελευταίο παιχνίδι όπουκατάφεραν να βρουν και τις πέντε λέξεις κάνοντας Ρουκ Ζουκ με ρίσκο που τους βγήκε και τους κατέταξε στους καλύτερους.

Μάλιστα η πεντάδα των Πατρινών κατάφερε παίζοντας να βγάλει εκτός άλλες δύο Πατρινές ομάδες, στην μια εκ των οποίων μετείχε και η γνωστή πυγμάχος Σύνη Γκατζόγια.

Η ιδέα για συμμετοχή στο Ρουκ Ζουκ ήταν του Απόστολου Μήτρου, τον οποίο είδαμε και σε ένα ακόμη τηλεοπτικό παιχνίδι, το Slam, όπου όμως δεν είχε την ίδια τύχη με το Ρουκ Ζουκ, το οποίο, όπως αποδεικνύεται πάει πολύ στους Πατρινούς.

Οι «Ερημιτζήδες»  δεν ξέχασαν να κάνουν και διαφήμιση της πόλης τους και ενός εκ των κατεξοχήν γνωστών και αγαπημένων προϊόντων της, κερνώντας μαυροδάφνη την παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια και πίνοντας και οι ίδιοι, θυμίζοντας ότι η Πάτρα δεν βγάζει μόνο δυνατούς παίκτες, αλλά και δυνατά κρασιά με σημείο αναφοράς τη …βασίλισσα της Achaia Clauss.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου