Ο πατρινός δημοσιογράφος Β. Γεωργίου θα μεταδώσει ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ και πάλι μετά 50 χρόνια !

το μηνυμά του

Συγκινημένος δηλώνει ο γνωστός πατρινός δημοσιογράφος Βασίλης Γεωργίου γιατί μετά απο μισό αιώνα θα μεταδώσει και πάλι την αγαπημένη του ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό της αγώνα. Συγκεκριμένα στην σελίδα του στο facebook ανέφερε:

Την Ισπανική ισχυρή Μούρθια αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στον σημερινό ημιτελικο στις 9.30 το βράδυ στο ΟΑΚΑ που αρχίζει το Φάιναλ Φορ. Μονακό-Λούντβισγμππουργκ το άλλο ζευγάρι στις 6.30.
Ηδη η ΑΕΚ ζει τον ρυθμό των ημιτελικών και βλέπει τελικό και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.Σήμερα θα είναι η σπουδαία Παρασκευή της ΑΕΚ .

Δύσκολη ομάδα η Μούρθια,λέει ο Ντράγκαν Σάκοτα προπονητής της ομάδας,αλλά εμείς θέλουμε νικη και πρόκριση στον τελικό.

Είναι μια μεγάλη διοργάνωση αλλά και γιορτή του μπάσκετ το Φάιναλ Φορ δηλώνει για την ΦΙΜΠΑ ο κ.Κομνηνός.

Πανευτυχής ο Μάκης Αγγελόπουλος,πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ομαδας που το Φάιναλ Φορ γίνει στο ΟΑΚΑ και στην Αθήνα αλλά και η αγαπημένη του ΑΕΚ αποδεικνύει ότι έχει αλλάξει επίπεδο και βαδίζει πλεόν ψηλά με υπομονή για το σήμερα και το αύριο και θέλει όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ενωσης στο πλευρο της ομάδας για στήριξη της νίκης για τον μεγάλο τελικό και του τροπάιου έπειτα.

ΑΕΚ μπορείς ,μπορείς να προκριθείς και μην ξεχνάμε το ΑΕΚ-ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ 1968 ΑΕΚ-ΣΛΑΒΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ-2000 ΑΕΚ ΚΙΝΤΕΡ ΚΥΠΕΛΛΟ-2018 Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΕΚ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 3Ο ΚΥΠΕΛΛΟ

Μάκη Αγγελόπουλο σ ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί για μένα είναι ευλογία Θεού να μεταδίδω μετά από 50 χρόνια την αγαπημένη μου ΑΕΚ σε ένα τελικό και να κερδίσει το κύπελλο της Ευρώπης.Και δεν σας κρύβω ότι το 2018 μεταδίδω μαζί με τον γιό μου και αυτό αποτελεί πραγματικά ευλογία Θεού γιατί αλήθεια πόσο σύντομα περνούν τα χρόνια

1968-2018 Η ΑΕΚ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ