Χωρίς νερό πολλά χωριά στη δυτική Αχαΐα - Χωρίς ρεύμα τα αντλιοστάσια λόγω οφειλών της ΔΕΥΑΔ στη ΔΕΗ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Μέρα διακοπής σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΔΕΗ. Πρόκειται για τις εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια του δήμου δυτικής Αχαΐας, ως προειδοποίηση για τις οφειλές της ΔΕΥΑ Δυμαίων στη ΔΕΗ.

Από το πρωί σήμερα δεν έχει νερό το δημοτικό διαμέρισμα του Κάτω Αλισσού. Πιθανότατα να διακοπεί το νερό και σε άλλα χωριά. Ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα, η διακοπή θα διαρκέσει αρκετές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της ΔΕΥΑΔ θα συζητηθεί πρώτο στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το βράδυ. 

Από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κάτω Αλισσού Φώτη Καρύδα λάβαμε την εξής επιστολή:

«Χωρίς νερό για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Κάτω Αλισσός. Αλήθεια τώρα, πως το εκλαμβάνουν οι αρμόδιοι? Η διοίκηση της Δ.Ε.Υ.ΑΔ πιστεύει δηλαδή πως όλα πάνε ρολόι? Που είναι το σχέδιο σωτηρίας της Δ.Ε.Υ.Α που ακούμε από την Δημοτική Αρχή? Ανακουφίζονται όταν λένε στον κόσμο πως δεν πληρώνει? Επιτέλους ας μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την παρωδία. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά απέναντι σε πολίτες και επιχειρήσεις, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν είναι υπεύθυνοι για την κακή διαχείριση της Δ.Ε.Υ.Α. Ας λειτουργούσαν έστω τα βασικά και τότε σίγουρα θα είχαν κάθε δίκιο να κόβουν παροχές αλλά στους οφειλέτες.‎ Ποια είναι η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α επάνω στο θέμα?».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι η τελευταία προειδοποιητική διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ. Όπως έχει ανακοινώσει και ενημερώσει τη ΔΕΥΑ Δυμαίων  η διοίκηση της ΔΕΗ, αν δεν διευθετηθεί το θέμα της οφειλής, θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μόνιμη διακοπή ηλεκτροδότησης. 

Διαβάστε επίσης